2521036630 Ηπείρου 22Α, Δράμα kxgsynchronodrama@yahoo.gr
hero image



banner image
Αγγλικά
Σύγχρονο | Φροντιστήριο Αγγλικών & Γερμανικών Δράμα

Στο φροντιστήριο ξενών γλωσσών “Σύγχρονο” που βρίσκεται στην Δράμα, έμπειροι καθηγητές αναλαμβάνουν να μάθουν αγγλικά σε παιδιά κάθε ηλικίας, στοχεύοντας στην σωστή εκμάθηση της γλώσσας αλλά και στην απόκτηση πτυχίων.
 
Φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε ολιγομελή τμήματα από 6 έως 8 άτομα ώστε να μπορούμε να διακρίνουμε τη διαφορετικότητα κάθε μαθητή και να προσαρμόζουμε τη διαδικασία μάθησης σύμφωνα με τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες και τα δικά του ενδιαφέροντα.
 
Τμήματα:
 Pre junior   A Junior  B Junior
 A Senior   B Senior   C Senior 
 Pre Lower  Lower  Proficiency
Η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσει ένα παιδί Αγγλικά είναι η ηλικία του νηπιαγωγείου ή της Α δημοτικού. Σε αυτήν την ηλικία ξεκινάει με το τμήμα Pre junior  όπου τα μαθήματα προσφέρονται από το φροντιστήριο μας ΔΩΡΕΑΝ.
 
Στο φροντιστήριο μας λειτουργούν τμήματα ενηλίκων για πτυχία Β2 Lower, C1 Advanced, C2 Proficiency με εντατικό ρυθμό και με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν και το 100%, καθώς και ιδιαίτερα μαθήματα για την γρήγορη απόκτηση των παραπάνω πτυχίων.
 
Επίσης, λειτουργεί τμήμα προετοιμασίας για εισαγωγή στην Αγγλική φιλολογία. 

Πτυχία:
Στο φροντιστήριο μας προετοιμάζουμε σωστά τους μαθητές μας για όλα τα πτυχία των αγγλικών.  

Τα Αγγλικά, στη σύγχρονη εποχή της παγκοσμιοποίησης, κατέχουν αναμφισβήτητα την κυρίαρχη θέση σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο. Αποτελούν διαβατήριο για την παγκόσμια επικοινωνία, όχι μόνον σε επίπεδο διεθνών οργανισμών, επιστήμης, τεχνολογίας ή επιχειρήσεων, αλλά και μεταξύ απλών ανθρώπων στις καθημερινές τους συναναστροφές και συναλλαγές. 
 
Γιατί πρέπει να μάθετε αγγλικά;
 Για να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο
 Για να δώσετε ώθηση στην καριέρα σας
 Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη γνώση
 Για να είναι τα ταξίδια σας πιο ευχάριστα, με λιγότερο άγχος

Χάρη στο σωστό εκπαιδευτικό περιβάλλον, η ποιότητα της επικοινωνίας και οι σωστές σχέσεις μαθητών γονέων και καθηγητών έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για την εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Φροντιστήριο Αγγλικών & Γερμανικών Δράμα
Ηπείρου 22Α, Δράμα Τηλ: 2521036630 Κιν: 6945934794
2ο Φροντιστήριο: Δοξάτο, Δράμας Τηλ: 2521066112