2521036630 Ηπείρου 22Α, Δράμα kxgsynchronodrama@yahoo.gr
hero image



banner image
Σύγχρονο
Φροντιστήριο Αγγλικών & Γερμανικών Δράμα

Το φροντιστήριο ξενών γλωσσών “Σύγχρονο” που βρίσκεται στην Δράμα, είναι κοντά σε κάθε μαθητή εδώ και αρκετά χρόνια και συνεχίζει με την ίδια δύναμη και το ίδιο μεράκι να διδάσκει Αγγλικά και Γερμανικά σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου καθώς και σε ενήλικες κάθε ηλικίας.
 
Σε ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον οι έμπειροι καθηγητές μας φροντίζουν προσωπικά την πρόοδο κάθε παιδιού με αγάπη και κατανόηση ώστε το κάθε παιδί να μάθει σωστά Αγγλικά και Γερμανικά αλλά και να αγαπήσει την γλώσσα. 
 
Στο φροντιστήριο μας λειτουργούν τμήματα όλων των επιπέδων από Pre-junior έως Proficiency  με ιδιαίτερη επιτυχία στις εξετάσεις σε πτυχία Β2 (Lower) , C1 (Advanced), C2 (Proficiency) όλων των πανεπιστημίων και είναι κλειστά ολιγομελή από 6 έως 8 άτομα.
 
Η διδασκαλία γίνεται σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από επιλεγμένους και πεπειραμένους καθηγητές που φροντίζουν τον κάθε μαθητή σαν άτομο και όχι σαν σύνολο, σεβόμενοι την προσωπικότητα του. 
 
Πιστεύουμε στη συνεργασία γονέα - καθηγητή και φροντίζουμε για τη συχνή ενημέρωση του.
 
Οι χώροι του φροντιστηρίου μας είναι ευχάριστοι, λειτουργικοί, με διαδραστικούς πίνακες και προσαρμοσμένοι στην αισθητική και τις ανάγκες των μικρών και μεγάλων μαθητών μας.
 

Βασικός στόχος του φροντιστηρίου μας είναι, ο μαθητής να πάρει το πτυχίο που τον ενδιαφέρει, αλλά κυρίως να αγαπήσει και να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την ξένη γλώσσα με την ίδια ευκολία που χρησιμοποιεί και τη μητρική του.

Φροντιστήριο Αγγλικών & Γερμανικών Δράμα
Ηπείρου 22Α, Δράμα Τηλ: 2521036630 Κιν: 6945934794
2ο Φροντιστήριο: Δοξάτο, Δράμας Τηλ: 2521066112