2521036630 Ηπείρου 22Α, Δράμα kxgsynchronodrama@yahoo.gr
hero image



banner image
Γερμανικά
Σύγχρονο | Φροντιστήριο Αγγλικών & Γερμανικών Δράμα

Στο φροντιστήριο ξενών γλωσσών “Σύγχρονο” που βρίσκεται στην Δράμα, “Μαθαίνω Γερμανικά” σημαίνει μάθημα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και διαδραστικό πίνακα. 
 
Σε εμάς οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν τη βασική γνώση στα γερμανικά σε λίγους, μόνο, μήνες μέσα από ολιγομελή τμήματα 2 έως 4 άτομα. Ταυτόχρονα, έχοντας πλέον τα θεμέλια, μπορεί ο σπουδαστής να προχωρήσει στην προετοιμασία για την απόκτηση κάποιου πτυχίου.

Ακόμα, ο σπουδαστής μπορεί να επιλέξει εφόσον επιθυμεί και ιδιαίτερα μαθήματα. 
 
Τμήματα:
 Επίπεδο Α  Επίπεδο Β  Επίπεδο C
 Επίπεδο Ε  Επίπεδο ΜΙΤ 1  Επίπεδο ΜΙΤ 2
 Επίπεδο Keines C1    

Πτυχία:
Στο φροντιστήριο μας προετοιμάζουμε σωστά τους μαθητές μας για όλα τα πτυχία γερμανικών.

Η σύγχρονη εποχή επιτάσσει οι άνθρωποι να έχουν όσα πιο πολλά εφόδια γίνεται για να αποκτήσουν μια δουλειά. Για αυτό το λόγο σας προτείνουμε να ξεκινήσετε την εκμάθηση μιας δεύτερης γλώσσας. 
 
Η Γερμανική γλώσσα θεωρείται σήμερα μία από τις πιο σημαντικές γλώσσες του κόσμου. Περίπου 100 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν τα Γερμανικά ως μητρική τους γλώσσα, γεγονός που την καθιστά την 1η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη γλώσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη 2η συνολικά σε όλη την Ευρώπη μετά τα Ρώσικα. Εκτός της Γερμανίας θεωρείται επίσημη γλώσσα σε άλλες 5 Ευρωπαϊκές χώρες (Αυστρία, Ελβετία, Λιχτενστάιν, Βέλγιο και Λουξεμβούργο).
 
Ακόμα, τα γερμανικά προσφέρουν πρόσβαση στα πολυάριθμα γερμανόφωνα πανεπιστήμια τα οποία προσφέρουν ένα μεγάλο φάσμα μεταπτυχιακών σπουδών παγκοσμίου κύρους.
 
Εάν έχετε συναναστροφές με την Γερμανία ή την Αυστρία, είτε ως τουρίστας είτε λόγω δουλειάς η καλή γνώση της Γερμανικής είναι ένα πολύτιμο κλειδί για εσάς.

Χάρη στο σωστό εκπαιδευτικό περιβάλλον, η ποιότητα της επικοινωνίας και οι σωστές σχέσεις μαθητών γονέων και καθηγητών έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για την εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Φροντιστήριο Αγγλικών & Γερμανικών Δράμα
Ηπείρου 22Α, Δράμα Τηλ: 2521036630 Κιν: 6945934794
2ο Φροντιστήριο: Δοξάτο, Δράμας Τηλ: 2521066112